پيدا و پنهان جهاني :
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ، . ، تَنْزِيلٌ مِنَ :"الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ" ، . .
سلام عليکم
الان که آخراي شبه و نزديک ساعت يازده بعد ازظهر يا بيست و سه هست ، و فرصت (الف) ي دست داد که موضوع :"زيارت" رو که در نوشته ي قبلي وعده داده بودم پيگير بشم ، يه مطلبي رو تو رومه ها ديدم که گفتم اين فرصت رو صرف اون کنم بهتره .
مطلب اين بود که گويا :"4+1" باز مي خواد بشه :"5+1" !
خب بله ! بازگردوندن آمريکا سر ميز خوبه ! و ميشه گفت :"گام" مهمي هم هست !
حالا کاريم ندارم به اينکه برگرده چه اتفاقي ميفته که تا حالا نيفته !؟ ولي همينم که برگرده ، اونم برگردونده بشه ! خب کم کاري نيست ! خصوصا اگه بنام جمهوري اسلامي ايران تموم بشه !
يعني نه تنها سه کشور اروپايي ، که بگن با عدم تعهداتشون ! سهيم بودن در اين کار ! بلکه چين و حتي روسيه ، که بگن هيچ مخالفتي با اجراي برجام نداشتن ! هم بگن بي نقش نبودن در اين کار !
کدوم کار !؟ خب برگشتن آمريکا ديگه ! خودشم برگردوندنش ديگه !
خب ! حالا اگه آمريکا بگه ! چي !؟
چي بگه !؟
که اونم نقش داشته ديگه !
پنهان نمونه ! که شايد بگه ! جمهوري اسلامي ايران که هيچ ! سه کشور اروپايم نه ! حتي روسيه و چينم ! بدون اون نتونستن !
خب اين يعني چي !؟ جز :"جهاني" بودنش !
اصلا از کجا معلوم که از اولش برنامشم همين نبوده باشه ! که همه (ب) بهش رسيدن و . (پ) .
--------------------------
زيرنويس :
الف :
از همون روز اولي که از عراق برگشتيم و يه سرماخوردگي مختصري که داشتم ، بهتر بود برم دکتر تا مثلا خوددرماني کنم ، که اين دفعه جواب نداد .
ولي رفتم سرکار و کار به دکتر کشيد و امروز صبح رفتم بيمارستان شهر اسکو ، نه اينکه شهر ما درمانگاهم نداره ! بلکه دفترچم دفترچه ي :"سلامت"ه .
خب بعداز ظهرم که يه خواب حسابي کرده بودم و گفتم از فرصت استفاده کنم .
ب :
يعني بعد "5+1" ، "4+1" و اين :
ج.ا
که در نوشته ي قبلي گفتم يعني :
ج.ا.ا
پ :
مثل بقول مقام معظم رهبري ، رسيدن ، رسيدن جهاني به :
فشار حدّاکثري
در پناه خداي "رحمان رحيم " شب بخير .
درباره این سایت