پرسش يا شبهه ب :

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ، هَلْ أَتَاكَ حَدِيثُ الْغَاشِيةِ ؟ . .

سلام عليکم ، شب بخير .

ضمن تبريک بمناسبت پيروزي تيم فوتبال ساحلي قهرماني دوباره ي اونا ، خب ! امشب باز برنامه ي :"بدون توقف" که چند شبي :"متوقف" شده بود ، پخش شد و هرچند تازه از سرکار برگشته بودم و خوبه که نرفته بودم دوش بگيرم ، نشستم و نيگا کردم .

خب ، بد نبود ، خصوصا اون پرسشي که يکي از خواهران پرسشگر مطرح کرد و در جمع بندي کارشناس دعوت شده به برنامه ، در پاسخ ، ضمن اينکه خودشونم آماري (الف) نداشتن ! از پرسشگر پرسيدن برچه استواره پرسش ايشون !؟

حالا بمونه که ايشون ، پاسخگو ، پاسخ خودشون با فرمايشي از حضرت امام (ره) آغاز کردن ! که از قضا جان کلام پرسش پرسشگر همين بود !

خب ! کجا بودم !؟ يا بوديم !؟

گفتم حرف زدن پس از يادآوريه ! که شامل پرسش و پاسخم ميشه !

و گفتم حرف زدن از يادآوري چيزي که مثلا ديديم با چشمون ، يا مثلا با گوشمون و با اعضاي حسي ديگه ، حالا بمونه که پس از حس به حافظه سپرده ميشه !؟ يا . !؟ که قبلا بحثشو مطرح کردم ! و فقط همينقد بگم که من نديدم عالم يا دانشمندي ، چه حوزوي و يا دانشگاهي ، که شامل کارشناس دعوت شده به برنامه هم ميشه ، حرفي از جمعي حواس زده باشه ! حتي حرفي از بقول آقا :"امام صادق" عليه السلام :

. ، إِنَّ هَذَا لَفِي الصُّحُفِ الْأُولَى ، صُحُفِ إِبْرَاهِيمَ وَمُوسَى .

زده باشه ! يعني :"امامت" اونجه که بچشم مياد ، يا بگوش و اعضاي حسي ديگه ! و اينو برا اون گفتم که در برنامه حرف از مثلا :"امام جماعت" زده شد و بار معنايي :"امام" ! (ب)

خب ! فکر مي کنم اينم گفتم که يادآوري فقط يادآوري جهان خارج ، بيرون و . نيست ! حتي خود يادآوريم بياد! مياد ! چه رسه با بقول مثلا استاد شهيد مرتضي مطهري ، در آثار بدون استثناء خوبشون :

زاينده

ش ! حالا بمونه بعدش ! بعد فکر رو ميگم ! که . !

مثل همون حکم يا فرماني که اون پرسشگر ، خواهر ، با آوردن اون فرمايش حضرت :"امام" (ره) صادر کردن و بقولي :"کنش"ي نشون دادن ! که به چشم کارشناس پاسخگو هم نيومد ! که بيادشونم بياد و . !  

خب ! پرسش !؟

چند نفر از بينندگان برنامه کم شدن !؟

مسئله چي !؟ مسجد رو ميگم !؟

آمارشو کي !؟ و کجا !؟ ميده !؟ اونم وقتي بچشم ، گوش و . نيومده باشه !؟

همين ! گفتم که امشب بگم که اينم گفتم ! که يادآوري فقط بچشم ، گوش و اعضاي حسي ديگه اومده رو شامل نميشه ! شامل ذکر ، فکر و . م ميشه ! که به حافظه سپرده ميشه !

منجمله همون ذکر و فکري که همون پرسشگر ، خواهر ، بعد آوردن اون فرمايش حضرت امام (ره) داشتن و اون وا :"کنش" رو نشون ! دادن !

ناگفته نمونه که ، همونطور که قبلانم گفتم ، مجري پرسشگر ! برنامه هم :"شفاف" سازي نکردن ! پرسش اون خواهرشونو !

--------------------

زيرنويس :  

الف :

حالا از کي !؟ و از کجا !؟ بمونه !

آخه آدمو ياد آمارايي ميندازه که ميدن ! در حاليکه کي و کجا آمار ما رو داره !؟

خب ! چرا نداره !؟

ب :

:"ولي" و :"بشرح ايضا" ولي :"فقيه" هم همينطور ! که در برنامه ازش گفته شد و . !

راستي امامت جزو اصول دينه !؟ يا فروع !؟ و . !

چرا ! بمونه !

شب بخير . 

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

توران توری مجله دینی المصباح این روزها که می گذرد... computer دانلود خلاصه کتاب پی دی اف سایت تستی گیاهخواری اخلاقی دانلود رایگان تجهیزات دندانپزشکی فروشگاه